Vid mitt ritbord…

Efter att jag hade spikat i 256 spik på två timmar och fått en svidande arbetarblåsa tog jag med mig nyvakne Frank in och styrde upp lite vid ritbordet. Nu ska jag som sagt bara komma igång med ritandet också. Då blir det ännu bättre. Men hörni, hur jobbigt är det inte att spika panel då, jag tror jag måste träna upp mina hammarslag en aning. Nu är jag helt slut i mitt spikhuvud.

Hur som helst så har IKEA haft erbjudande om att köpa vagnen RÅSKOG till medlemspris så då passade jag på. Och den blev perfekt till mina målarfärger. Nu kanske ni tycker att det är konstigt att jag valde den gråa och inte turkosa, men ni förstår, att den turkosa var för mjäkig för min smak så lika bra att köra på den grå. Och eftersom målarfärgerna fick en ny plats blev det en tom hylla vilken snabbt fylldes på med tidningar och lite annat bös. Och nu när jag ser det såhär, så kliar det i fingrarna till att börja skapa och måla och dona.

Men för att inte kvällsarbetarna ska giva mig på moppo får jag förvandla kliet i fingrarna till korvstroganoff. Och på tal om tidning, ni har väl inte missat reportaget i Älskade hem där jag och hemmet är med på hela sex sidor, spring iväg med er och köp nu!

Kommentarer

 • Annelie säger:

  Åååh,är det ditt hem i den tidningen,va kul för jag fick tidningen i lådan häromdagen å jag ääääälskar färger,så nu ska jag luskolla/läsa om ditt hem…

  Den 19 september 2013 kl. 18:51
 • Eva säger:

  Tack för din kommentar Annelie!
  Ja visst är det det! Vad roligt att du hittade hit och välkommen tillbaka, färg är väl det bästa 🙂

  Den 19 september 2013 kl. 20:06

Kommentera