Postar posters

Ett år sedan jag loggade in här och gjorde ett inlägg. Det är som det är och 2020 var ju ändå ett skitår i mångt och mycket. Det vet vj ju alla. Det som var bra var att jag började rita på min ritplatta något så djävulskt mycket att jag sprutar ut posters på löpande band. Är inte det fantastiskt så säg. Och att det finns personer som vill ha mina varsamt dragna streck som bildar teckningar på sina väggar. Underbart!

Först tänkte jag att det är fusk att rita på en ritplatta för att det går så fort. Men prova själv hur lätt det är att titta på dataskärmen och sedan rita på en platta på bordet. Raka streck för husfasader är som att gå ett steg fram och två bak. Det blir mycket Ctrl Z. Pyttsan för fusk!

Dessutom ett perfekt sätt för mig att få ut min kreativitet på ett relativt snabbt och smidigt sätt. Jag ritar i Photoshop, lägger ihop lager till Ölands fyrar, Örebros riktmärken och allsköns flora. Nog för att jag lägger ner 8-10 timmar på varje bild. Men ändå. Det är just nu min kanal för egentid och eftertanke. Terapiteckning. Och jag älskart!

Inom en snar framtid ska jag fixa en webshop. Det blir smutt. Till dess leker jag affär på Instagram och Facebook. Och här. Och januari ut så säljer jag ovan poster för 450kr plus frakt. Samtliga bilder är 50×70 cm och trycks på ett supermatt papper, rullas ihop med kärlek och bomullshandskar och postas i ett papprör.

Det har jag lärt mig, att man behöver breda papprör, gärna silkespapper runt postern och sedan proffsigt utskrivna adresslappar genom PostNords app. Det är inte bara att rita må jag säga. Haha. Men jag lär mig.

Så kom och köp.

Kommentarer

 • Cat säger:

  Fantastiska allesammans! 😍

  Den 24 januari 2021 kl. 23:33
 • Eva säger:

  Tack snälla för din kommentar!
  Och ursäkta sent svar 🙂

  Den 7 februari 2021 kl. 20:44

Kommentera