Sex sidor charm…

Jamen, expediten på Pressbyrån hade ju inte ens hunnit fått upp packen med tidningar när Frank och jag stövlade in där i förmiddags och scannade av tidningshyllan. Det låg en inplastad bunt på golvet och jag förklarade att jag letade efter ”Älskade hem”, att den skulle komma ut i dag eller i alla fall när som helst. Hon suckade till och sprättade upp en bunt, slet fram ett rykande färskt exemplar och begav sig till kassan. I samma veva upplyste jag henne om att jag gärna ville ha tre ex. Suck och stön, morgonbön.

Nog fick jag köpa tre allt. Lite motvilligt kanske, men jag var glad som om det vore min födelsedag. Egentligen hade jag velat säga till henne att jag är med i tidningen, hallå, titta så fint, här bor jag.

Men jag nöjde mig med ett leende, rullade ut Frank genom skjutdörrarna och satte mig på första bästa parkbänk för att se hur reportaget blev och vilka bilder som var med.  Sex sidor charm. Ha. Mallig som få. Så mallig att jag nästan gjorde hoppsasteg hela vägen hem, men eftersom jag inte ville riskera att uppfattas som en toka helt och hållet stoppade jag ner tidningarna i vagnen och gick med ordinarie gång hemåt. Alltså lite som Elaines fuldans på Seinfeld.

Jag tycker så klart att bilderna är superfina och texten bra. Bilderna har fotograf Karin Foberg tagit, hon kan det där hon. Jocke undrar dock hur man kan visa en bild på huset med det gamla taket, haha. När bilderna togs var det ju det gamla taket. Inte mer med det, typiskt snickarseende på den mannen.

Är det någon av er som köpt tidningen och i sånt fall, vad tyckte ni om reportaget?

Kommentarer

 • Emma säger:

  Underbart repotage Eva! 🙂

  Den 18 september 2013 kl. 23:29
 • Eva säger:

  Åh tack så mycket Emma!

  Den 19 september 2013 kl. 17:40
 • Vid mitt ritbord… | Deermountain Design säger:

  […] kliet i fingrarna till korvstroganoff. Och på tal om tidning, ni har väl inte missat reportaget i Älskade hem där jag och hemmet är med på hela sex sidor, spring iväg med er och köp […]

  Den 20 september 2013 kl. 08:19
 • Persilja säger:

  Reportaget var behållningen av hela numret även om jag köpte den för Emma Hamberg som har världens mysigaste hem men det var alldeles för tråkiga och för få bilder därifrån. Från er var det ju däremot mycket och jättehärligt. 🙂 Och så hittade jag ju hit. 😀

  Den 21 september 2013 kl. 22:32
 • Eva säger:

  Åh vad glad jag blir! Tusen tack Persilja för din kommentar och välkommen tillbaka hit när helst du vill 😀

  Den 22 september 2013 kl. 10:00

Kommentera