Veckans rådgivare

Veckans rådgivare – Eva Hjortsberg

Varje vecka vill vi uppmärksamma en av alla våra fantastiska rådgivare. De gör ett otroligt viktigt jobb och kräver all uppmärksamhet de kan få. De lägger en sin tid på att stötta, peppa, hjälpa och utveckla våra UF-företag.

2014-03-18
ÖREBRO

Vem är du och vad jobbar du med?
Eva Hjortsberg, har enskild firma som konstnär och kreatör (www.deermountaindesign.com) men arbetar heltid som förskollärare. Är utbildad bild- och textillärare, älskar regnbågens alla färger och är full av kreativitet.

Vilket UF-företag är du rådgivare åt, och vad gör de för något?
Jag är rådgivare åt Cupies UF (www.cupies.se) 40 sekunder till fika. Cupies är en kladdkaka som gräddas i mikron på 40 sekunder, tillsätt bara vatten och olja och sen är sockersuget räddat. Bakom produkten står fyra tjejer från Thoren Business School.

Varför valde du att bli rådgivare?
För att jag tack vare mitt breda kontaktnät och mitt egna driv vet att jag kan vara en engagerad och peppande rådgivare och för att jag tycker att det är så otroligt roligt att se ambitiösa studenter förverkliga sina mål genom UF.

Vad är det bästa med att vara rådgivare?
Att få vara en del av Ung företagsamhet och hjälpa till med allt från dagligt peppande till konstruktiv kritik och konkreta lösningar. Att dessutom få egen inspiration från studenterna och tillsammans hjälpas åt för att nå målen gör att jag som rådgivare känner att min roll är viktig och betydelsefull.

Vad skulle du säga till dem som inte är rådgivare ännu?
Gör’t bara! Du kommer inte ångra dig när du ser vad dina erfarenheter tillsammans med engagerade studenter kan åstadkomma!

Ung företagsamhets hemsida kan du läsa mer om andra rådgivare och duktiga entreprenörer. 

Kommentera