Staffe the BEST

Jag trodde väl aldrig att jag skulle längta efter en hundvalp så mycket som jag gör nu. Visserligen med skräckblandad förtjusning så det sjunger om det, men ändå.

Om en vecka har vi en ny familjemedlem. Han har fått ett eget Instagramkonto; Staffe the Best. Med tanke på att jag inte pallar att ha mig själv på Insta just nu så är det ju perfekt att spamma hundvalp som om det inte fanns en morgon. Ha! Välkommen dit vetja.

Nej men jag kan inte få nog av andra staffar, fräsiga koppel eller färgglada hundselar. Vad fan hände?! Hahahaha. Men ändå något att glädja mig åt när resten av mig mest är likgiltig och lite nedstämd. Men det går väl över det med, i takt med att Best blir rumsren och tålamodet som jag aldrig har haft kanske uppenbarar sig. Spännande.

Och hur söt är han inte då?! Med en brun sleeve på vänster framben och kaffefläckar på ryggen. Jag går åt. Tydligen tänder som en piraya och busig som bara den. Detta kommer bli ett intressant äventyr må jag säga. Och nu vet du. Jag kommer härmed bli en crazy dog lady 😉

Kommentera