Tävling med w:form

Jag har ju en del favoritdesigners men en av dem som jag nämnt många gånger är w:form. Det kan ha att göra med att hon gör finfina elefanter på allsköns olika sätt. Första gången jag kom i kontakt med henne var när jag fick syn på hennes ”Hyggedräkt” och bara var tvungen att köpa en sån. Det är som en OnePice fast lite mer kulturtant. Superskön och fin. Här kan ni se hur den ser ut.

Men nu gör hon glada mönster med äpplen, elefanter och andra fina djur. Och till midnatt har ni chansen att vinna wallstickers som hon har gjort. Jag har ju två elefanter och ett äpple som jag har klistrat upp och som jag är supernöjd med, så nu tycker jag att ni ska tävla lite.

Hur man tävlar, ni gillar w:forms facebooksida, sen besvarar ni frågan till höger på deras wall, vad W står för och sen är ni med i matchen. Så lycka till! Vill ni se mer av w:forms design tittar ni in på hemsidan här.

Nu ska jag städa vidare och tycka synd om granen som tappar barr som bara den, tur att det är julafton i morgon. Stackarn, fick ju en chock när den kom in från 20 minus till 20 plus bara för att vara ståtlig inför en fotografering, men äsch, det var det värt.

Glad 4:e advent godingar!

Kommentera