Wenche design

Ja, jag är en härmapa. Men vad gör väl det då?! Jag gillar Anna Ileby och blev glad när jag såg att hon hade på sig en tjusig sparkdräkt. Som hon beskrev, lite mer åt kulturtantshållet än som dagisbarn. För min del får det gärna vara en kombo av båda, särskilt nu när jag ska bli dagisfröken igen.

Hur som helst så kunde jag inte riktigt låta bli att inte beställa en så kallad hyggedräkt. Och idag fick jag den på posten. Den är hur skön som helst. Det är en tjej som heter Wenche som har sytt den alldeles själv, sånt imponerar på mig. Och eftersom jag dagen till ära både får fira mig själv och mig som ihop så blev jag extra glad, kanske inte för att brevbäraren hade bökat ner den i brevlådan så att jag knappt fick upp paketet, men för att jag tycker att den så klart passar mig perfekt.

Sen vet jag att det finns många som tycker att en sparkdräkt på vuxna är det fulaste som finns, men det skiter jag i, för jag mår bra och trivs som tusan i det här plagget.

Om ni också vill köpa en kulturtantssparkdräkt så besöker ni Wenches hemsida och just nu har hon en tävling på sin blogg där man kan vinna ett supercoolt kuddfodral, passar extra bra för er som har en passion för camping. Så kvista in på Wenche design och kolla in hennes fina saker vettja!

 

Kommentarer

 • Cam säger:

  Åh vad skön den ser ut! Jag skulle gärna flytta in i sån, och jag skulle ännu hellre vilja en släng av din energi E. För jävlars vad trååååååkig jag är at the moment. Jag är t.o.m trött i håret liksom. Och det vet vi ju inte är nåt bra för mig, eller nån annan heller. Puss!

  Den 19 maj 2011 kl. 09:11
 • Eva säger:

  Här får du massor av energi, arbeta in det ordentligt i håret oxå, så ska du se att det ordnar upp sig! Puss bakery C!

  Den 19 maj 2011 kl. 09:19
 • Cam säger:

  Du är rar du bakery E, jag säger tack!

  Den 19 maj 2011 kl. 09:22
 • Tävling med w:form | Deermountain Design säger:

  […] var tvungen att köpa en sån. Det är som en OnePice fast lite mer kulturtant. Superskön och fin. Här kan ni se hur den ser […]

  Den 23 december 2012 kl. 09:58

Kommentera