Pedagog Örebro

Ni kanske kommer ihåg den här skylinen av Örebro som jag flitigt arbetade med och prompt tyckte att Örebro Hockey skulle ha på sina matchtröjor och som jag fortfarande inte har någon som helst förståelse för att de inte valde, så himla snygg liksom.

Nu har den fått ett nytt liv på en hemsida som heter Pedagog Örebro och som bland andra drivs av min vän Anna-Eva. Jag tycker att det blev bra det där och nu har jag precis taggat på ett hus, vilket jag egentligen inte alls förespråkar, men jag vill ju ändå att det ska finnas någon slags märkning av undertecknad, lite kredd vill man jag ha.

Hur som helst är ni lika oförstående över Örebro Hockeys val av svart rock’n’roll i form av ett streck på tröjan och vill se min skyline och dessutom få pedagogiska tips och råd så är mitt hetaste tips att gå in på hemsidan, pedagogorebro.se.

Ni kommer inte bli besvikna. Så det så.

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Ja den skylinen var verkligen värd att användas. Eftersom Örebro Hockey valde bort så valde vi den istället. Tack för hjälpen med loggan. Nu är även sidhuvudet uppdaterat på pedagog.orebro.se så nu kan du ta en ny skärmdump till blogginlägget. Ursäkta dröjsmålet 🙂 //AE

    Den 11 juni 2014 kl. 22:03

Kommentera