Ett nytt blåbär i ettårspresent…

Nu har jag haft Deermountain Design registrerad som en enskild firma i ett år. Egentligen är ju det värt fanfarer och applåder, och minst en ettårsfest. Men som en förfest har jag bestämt att jag ska belöna mig med en OnePiece. Som jag skrivit tidigare så är det ju nästintill fantastiskt att det kan bli mode med sparkdräkt. I och för sig har jag ju redan en kopia, mitt blåbär, men då mitt tålamod inte riktigt räckte till under troktiden så skickade jag in den rackaren i tumlaren, och ja, ni förstår ju resten själva. Klart att den inte är alldeles för liten, men lite kort i ärmarna blev den allt.

Och som min kära mor brukar säga, kan man inte kramas i den så är den för liten oavsett om det är en sparkdräkt eller en kavaj. Så glöm inte det, kramtestet. Och ja, jag vet att många hatar den och tycker att det är det fulaste plagget som finns, den där sparkdräkten. Men många älskar den, och jag hör till de som älskar den. I alla fall mitt krympta blåbär, och såhär glad blev jag när jag beställde en ny.

Kommentarer

  • Cam. säger:

    Hur ser den nya ut hur ser den nya ut hur ser den nya ut???

    Den 8 januari 2011 kl. 16:16
  • Eva säger:

    Cam, den ser ut precis så som på bilden i mitten, one love you know.

    Den 8 januari 2011 kl. 16:27

Kommentera