Vad är du utklädd till?

I måndagens avsnitt av Böda Camping så framkom det att jag står för 2011års heta getingmode. Det är ju bra att veta. För även om jag köpte den där gula kavajen sommaren 2004 för att jag tyckte att den var rolig, så passar den banne mig perfekt till min Böda Sands stass.

Just det här inslaget var jag lite nervös inför, men det visade sig gå alldeles utmärkt bra. Och så länge programmet handlar om popgruppen Wiva, de ständigt återkommande Foppatofflorna, eller var det foppla? Så känner jag mig het i min getingoutfit även om jag inte kommer komma upp i 15 minutes of fame så tycker jag ju om att jag får vara med i rutan lite då och då.

Jag kanske hade fått vara med mer om jag hade haft på mig min blåa sparkdräkt, den hade jag nämligen på mig i måndags på jobbet, för att jag inte riktigt orkade ta på mig någonting annat och för att den är så förbannat skön. Dessvärre undrade några elever vad jag var utklädd till, är du ett blåbär? Nej jag är mig själv i en sparkdräkt som kan liknas vid ett blåbär. Eller en förvuxen Teletubbie. Hur som helst så är min OnePiece kopia grymt skön, och att det dessutom är lite mode att ha sparkdräkt när man snar fyller 30 är ju än mer fantastiskt.

Kommentera