En kvart senare…

Jag kom på att Jocke och jag skrev i ett varsitt tävlingsformulär när vi var och åt en gång på Rosalis på Aspholmen, men om det var innan eller efter sommaren har jag inget minne av. Och då är alltså vinsten en hälsokontroll av något slag. Eftersom jag blev så glad för att jag vann så ringde jag och berättade det för Jocke och en kvart efter att vi hade lagt på så ringde han upp mig igen. Då visade det sig att han också hade vunnit samma som mig och vi konstaterade att vi borde tävla oftare på samma saker. Det var nämligen lika när vi var på bröllopsmässa i våras…

Och till råga på allt så tänker jag bjuda er på dagens sporty spice med tema grönt och en touch av turkost. Jackan är Jockes, prima ballerina att vi är nästan lika i storleken. Byxor och skjorta kommer från den berömda utförsäljningen av provkollektion från Blend och She Devil som jag alltid besöker två gånger om året. Jaja. Skorna är från cheap monday och summan av kardemumman är att det var en perfekt outfit för en fröken.

Kommentera