Bröllopsgull

I helgen var Jocke och jag på bröllopsmässa. Vi fick bita ihop lite för allt är så vansinnigt gulligt och vitt. Och det är ju fint om man är vansinnigt gullig och vit av sig själv. Men det är inte riktigt vi. Klart att det fanns många fina utställare. Fina som i tilltalande god choklad eller annat mustigt. Dumt att vi åt frukost precis innan, annars hade vi blivit mätta på champagnemousse, ost, choklad och syrlig dryck t.ex. Mätta blev vi, men på att allt ska vara så gulligt. Och helst skulle vi tävla vid varje monter. Och vi tävlade, vi gick tipspromenad som var så enkel att vi till och med vann varsitt pris.

Jo, jag tackar ja. När de ringde, och dessutom ringde till oss båda, trodde vi att vi hade vunnit storvinsten. Typ betalt bröllop eller så. Men riktigt sådan tur hade vi inte. Vi fick bli uppkallade på stora scenen för att ta emot våra priser. Jag vann olivolja och Jocke vann presentkort på massage. Dvs. att jag vann massage och Jocke olivolja.

Nåväl. Som tur var fanns det en monter som passade mig perfekt i smaken, och det var Fröken Nords. Fröken Nord är en liten butik med 50-talskläder som ligger på järnvägsgatan. Jag säger yammy, yammy, yummy I got love in my tummy.

Så snart ska jag bege mig dit och prova en tjusig klänning. Ska bara komma i rätt mod först. Till dess kan jag titta i det fetaste bröllopsmagasinet jag någonsin skådat. Men som sagt, det är oftast alldeles för vitt och gulligt för min smak. Men jag kanske kan färglägga sidorna i alla fall och få några bra tips…

 

Kommentarer

  • Peter säger:

    Hoppas du gillar tidningen och lycka till med klänningsletandet!

    Den 10 mars 2011 kl. 08:12
  • Camilla säger:

    Oh shit, jag blir alldeles svettig av Fröken Nords hemsida. När du ändå är i farten fröken, soon to be wife, E – kolla in http://www.pompomparlour.com och http://www.sivletto.se My gosh!

    Den 10 mars 2011 kl. 10:58

Kommentera