En Corvette med Input

Efter den enastående morgonpromenaden så piffade Frank och jag till oss för mingel, vilket inte hör till vanligheterna. Men idag var vi inbjudna till Input interiör på Aspholmen tack vare Benny, Jockes kusin. Han ordnade så att Frank och jag fick lufta oss lite bland piffat fredagsfolk och designklassiker. Trevligt, väldigt trevligt och aningens svettigt.

Men innan vi ens hade kommit in i den ljusa lokalen möttes vi av en hållkäftensnygg Corvette. Ge mig stryka, eller ge mig bilen, det skulle också funka. Vems den skönheten var är oklart, men har man en sådan röd goding så tar jag för givet att man får ställa upp på bild, man som i bilen alltså. Ja jäklar.

Väl inne på Input interiör blev jag glad över att få träffa på så många tjusiga designklassiker och stifta bekantskap med nya raringar som så gärna skulle kunna få flytta hem till oss. Men det kommer inte hända än på ett tag, en lottovisnt senare och saken är biff. Till dess får jag gotta mig i kataloger och fantisera om hur det skulle vara om jag var inköpsansvarig på Landstinget, jisses vad flott det skulle vara då. Varenda vårdcentral skulle vara en dröm.

Förutom alla tjusiga möbler så var det fullt av kunnigt folk som undrade vilket företag vi kom ifrån, vi som i Benny, Victoria (matplatsen) och jag. Benny fick presentera sig och vi andra följde med för den goda designens skull. Frank var lika livlig som vanligt och höll låda, gungande gungstol och sprattlade sig hit och dit i famnen, därav det aningens svettiga inslaget.

Nåväl. På deras hemsida kan man läsa följande; Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Ja så är det med det. Tjusigt var det. Nu är det på med myskläder, av med klackskor och fram med dammsugaren.
Hoppas att er fredag är fab!

Kommentarer

  • En vändning… | Deermountain Design säger:

    […] Så här var det. Jag hamnade i ett showroom på Aspholmen en solig dag i september, blev knockad av designklassiker och nyfiken på att byta bransch. Kånkade runt på Frank i vimlet av piffat fredagsfolk och klappade snällt på sköna textilier, välgjorda möbler och symetriska former i koppar. Ni kanske kommer ihåg. […]

    Den 19 mars 2014 kl. 06:20
  • Design in Town | Deermountain Design säger:

    […] var såhär det började, för ett år sedan. Jag blev inbjuden till Design in Town på Input Interiör, en minimöbelmässa med finheter högt och lågt. Och så fort jag kom in i lokalen kände jag att […]

    Den 8 september 2014 kl. 20:35

Kommentera