Det här med frisyren…

Foto: Emma Sandström

Förut skrev jag att jag skulle återkomma gällande frisyren när jag hade fått bilderna från bröllopet. Egentligen vet jag inte vad jag ville ha sagt med det där med frisyren. När det gäller styling på hår och hud är jag sannerligen ingen att fråga om råd. Att styla ett rum däremot känns mer bekant.

Men hur som helst så tittade jag lite mer noga på korten och såg att tofsen som jag hade under sminkningen är av ett slags flätat armband som en elev gjorde på slöjden förra terminen. Bara en sån sak. En överplanerad brud hade säkert haft en tofs med strass.

Hur som så hade jag ju en förbannat fin frisyr till det att jag föll tillbaka till mina vanor att det är ju bara lite hår och lockarna blev mer raka än prinsessliknande, när det var mer intressant att göra annat än att ens försöka använda hårsprayen som jag fick av frisören Katja.

Och ja, det är mitt riktiga hår. Jag vet att man knappt kan tro det eftersom det för det mesta sitter uppe i någon slags tofs eller flofs, som på nedersta bilden. Men fint var det så länge det varade och frisören är den grymmaste på Öland, bara så ni vet.

Kommentera