Det är ju bara lite hår

Som ni förstår hade jag ingen aning om hur mitt hår skulle se ut, det är ju bara lite hår. Det fick jag en liten aning om när jag var i Stockholm med Mitt Avtryck, ungefär en månad innan bröllopet. Då såg jag en donna som hade somriga lockar på snedden, då tänkte jag, sådär kan jag ha!

Tro det eller ej så bokade jag faktiskt en frisör här på Öland när vi var här till påsk. Då visste jag bara att det vore lämpligt med en frisör. Mycket riktigt.

Sen när jag kom dit i lördags och frisören undrade hur jag ville ha det så sa jag att lite lockigt vore fint, sen fick hon fria händer. Och det blev grymt. Sen var det inte grymt hela kvällen för jag var dålig på att använda sprayen som jag fick med på köpet. Men när det verkligen gällde var jag vacker som en sommardag.

Så behöver ni en frisör för en tjusig uppsättning eller dylikt på Norra Öland så vet jag en duktig tjej.

Och det här kortet är verkligen inte det bästa för att visa min frisyr, men kolla så snygga vi är, syskonen Hjortsberg!

 

Kommentera