Design in Town

Det var såhär det började, för ett år sedan. Jag blev inbjuden till Design in Town på Input Interiör, en minimöbelmässa med finheter högt och lågt. Och så fort jag kom in i lokalen kände jag att här vill jag arbeta och började fundera på hur jag skulle göra för att få bli en del av Örebros Input. Jag pratade med en tjej som jag tidigare jobbat med på IKEA, jag fick lite tips, skickade in en spontanansökan och var hyfsat ihärdig.

Och nu, nu var jag en av de tjusiga tjejerna med ett halsband med Inputs logga och därmed en av personalen. Nästan så att jag blir lite rörd. Rätt fränt är det ju ändå. Och jag trivs så otroligt bra och längtar till att lära mig ännu mer, gilla gardinmätningar och bli en fena på leverantörernas produkter.

Och i fredags var det dags för den andra upplagan av Design in Town. Vi fixade och donade hela torsdagen. Det kånkades möbler så vi blev svettiga, vi trollade bort möbler och trollade fram  goodiebags. Vi hämtade plockbrickor från Wobbler och somnade nästan i en tjusig soffa. Vaken 18 timmar och helt slut men taggad inför fredagen.

Och jädrar vad lyckat det blev. Vi hade 21 kunniga leverantörer på plats, tre arbetsamma gossar som servade oss med kaffe och plock. Och så Stora Örebro som stod för den fantastiska maten och som hela tiden såg till att det fanns mat och att den var fräsch. Och så alla 150 gäster. Från lugnet till stormen till efterfesten och tomheten när leverantörerna tog sitt pick och pack och lämnade oss med borttrollade godningar.

Det blev en himla bra fredag bland finheter och folk.
Och tack Input för att jag får arbeta hos er, ni är banne mig ena riktiga raringar!

Kommentera