Zettervall, Persson och Steen

I dag var pappa och jag på utställning i det nya galleriet, Galleri Örsta. Innan jag ens hann se en gnutta av konsten uppenbarade sig Göran Persson och Anitra Steen. Givetvis stegade jag fram till Göran och talade lite med honom. Pappa tog också ton och växlade några ord. Anitra log. Jag gav Göran mitt visitkort. ”Jaha, Eva Hjortsberg, ja din sida ska jag kolla på”.

Som en kul grej frågade jag även om jag fick ta ett kort till min blogg och det gick bra. Det trevliga paret ställde glatt upp och trots att Göran har ont i benet så försökte han dölja sin krycka och sken som en sol, likt sina glansdagar som statsminister.

Förutom att detta möte utspelade sig fick jag en massa inspiration av Eva Zettervalls konst. Hon kan måla hon. Hennes bilder är fulla av färg och även fast de flesta målningarna är stora innehåller många av dem mindre detaljer. Jag fastnade främst för ”Puck, dejtar bröderna Zeus”och en som hette ”Babies and birds”.

Är ni intresserade av konst så tycker jag absolut att ni ska besöka den här utställningen, hos Anders Fast på Galleri Örsta. Är ni inte särskilt intresserade så tycker jag att ni ska åka dit ändå och bli inspirerande, och vem vet du kanske träffar någon som du absolut inte trodde att du skulle träffa. T.ex. en före detta statsminister och det är inte dåligt det.

Kommentarer

 • sofie säger:

  men du då haha klockrent !!!!

  Den 13 november 2010 kl. 19:06
 • rellis säger:

  åh fan va jag gillar persson! åh hjortsberg mä såklart!

  Den 14 november 2010 kl. 02:28
 • rellis säger:

  by the way… vad har anitra under läppen??

  Den 14 november 2010 kl. 02:29
 • Emma säger:

  Underbara Eva! Haha! Väntar på Perssons kommentarer i bloggen nu!

  Den 14 november 2010 kl. 12:25
 • stina säger:

  heja Eva! Vad kul! Persson kommer absolut kolla in din blogg!

  Den 14 november 2010 kl. 13:38

Kommentera