Wilma vs Converse

Vi åt frukost på Java idag. Där är det är gott. Jag skulle dock vilja ha lite fler olika sorter marmelad för att mina briemackor skulle få mer variation, men annars mycket gott. Och jo, riktigt mörkt bröd också, tack. Förutom det, smaskens. Wilma tyckte mest om mina skor. Hon fick leka med dem till frukost. För när vi kom hem från frullen och jag tog av mig skorna så fick jag se något som jag inte tidigare sett. Wilma började åma sig runt skorna som aldrig förr och fann tydligen för stunden en lekkamrat och en flirt. För jösses vad hon höll på med de där skorna. Jocke sa att det var för att jag hade gått i bajs. Jag hade inte gått i bajs. Jag tror att det är så att även Wilma har fått upp ögonen för popkonst…

 

Kommentarer

  • eremo säger:

    Fotsvett.

    Den 10 april 2011 kl. 13:15

Kommentera