w:forms ABC

Idag lanserar w:form sin första utgåva av ovanstående poster.  Är det inte fantastiska djur så säg? Jag blev ju fast redan vid elefanterna, som ni vet, men nu, ett helt alfabet fullt av fina djur. Jag gillar verkligen hennes formspråk, jag har sagt det förr och säger det igen. Så med risk för att bli tjatig vill jag ge er möjligheten att köpa ett ex av hennes limited edition på ovanstående ABC-plansch.

Nja, det är ju inte jag som säljer dem, men eftersom det är en begränsad upplaga till endast 100 ex i den här färgställningen och först till kvarn som gäller så vill jag dela med mig av den informationen så att ni också kan hinna köpa ett ex. Minst.

De kostar nämligen bara 150 kronor inklusive frakt. Tjena mittbena vilket bra pris! Jag har förstås redan lagt en order och hoppas att ni också kommer göra det. Och nej, det här är inte ren och skär reklam, det här är ett kärleksfullt inlägg för den goda designerns skull. Så det så.

Här beställer ni er ABC-plansch. Och vill ni gå all in så går det utmärkt att klicka hem mönstret som tapet också. Och så småningom kommer även de enskilda bokstäverna gå att beställa som vykort. Bra va!?

Kommentera