Vykort från Frank

20130124-095925.jpg
Hej alla raringar!

Och tusen tack för alla gratulationer, ni är ju för gulliga! Nu känner ju inte vi varann än men jag är ändå väldigt tacksam för att ni välkomnar mig till världen. Jag ska inte göra er besvikna, även om jag precis har hackat mig in på mammas blogg och det kan tydligen ses som olaga intrång, jag som är ett bevis på laglig utgång. Skulle vi kunna säga.

Hur som helst så mår jag bara bra, jag föddes med naglar längre och snyggare än vad mamma någonsin kan önska sig, därför har jag visst rivsår på kinden. Onödigt jag vet, men lätt att hålla koll på allt nu när det är fritt svängrum åt alla håll och kanter.

Jag ville bara säga hej, som ni ser har jag fullt upp med att vila mot mammas bröst, det är fina fisken vill jag lova. Så nu ska jag fortsätta med det.

Hoppas att ni har en förträfflig torsdag, jag ska mest chilla och tutta på duschmunstycket med råmjölk i spridda skurar.

Det är livet, bara så ni vet.

Kram so long!

Kommentarer

  • Rellme säger:

    Frank! Jag ser fram emot att visa dig vackra Öland tillsammans med din mamma tillika min bästa ölandstok. Kram Rellme

    Den 24 januari 2013 kl. 10:18
  • Stina säger:

    Ser så fram emot att träffa dig Frank! 🙂

    Den 24 januari 2013 kl. 10:51

Kommentera