Vill du ha en flodhäst?

20120812-231542.jpg

Det blev inget lejon. Jag började på ett lejon två gånger men det ville inte som jag ville. Det var ett transformerslejon som blev en flodhäst. Fast jag har visst skrivit noshörning. Så då kanske det är en noshäst. Röd och tjock blev han i alla fall.

När jag var liten var jag tydligen en hejare på att rita just flodhästar och frågade var och varannan i min närhet, ”vill du ha en flodhäst?” Sen ritade jag på löpande band och delade ut. Nästan som Björnjägarn. Jag undrar hur de flodhästarna såg ut, kanske att jag kan hitta en teckning hemma hos mor och far.

Hur som helst får flodhästen åka tillsammans med apan och grisen till Öland för att fylla tomrummet efter den tidigare trion på Kalk. Dessa nya är i storleken 50×50 och har ett exceptionellt bra sensommarpris på 1500 svenska riksdaler per stycke. Intresserad? Lämna en kommentar. Tavlorna kommer hänga på Kalk till och med sista helgen i september såvida de inte blir sålda.

Så är det med det.
Sov gott!

Kommentera