Vilken långhelg…

NybadadParty partyVarsågodEkorren satt i granenÄlsklingarBadaSimma lugntGrillatKvällssolRulla runtHjortens gäststugaSjönDet senaste

En långhelg i stugan paketerad i långpanna med de godaste av ingredienser. Fokus på fix inför framtida hyresgäster. Bryggan ligger på plats, båten ligger i sjön, gäststugan har fått nya inventarier i form av klädhängare, hylla och hjort. Lister har spikats fast och el har dragits. Uterummet har fått partybelysning och gäster har kommit och gått. Männen och de större barnen har badat, damerna har stått på land med de minsta och slagits med myggen. Sveriges nationaldag och studentfirande har gått oss förbi.

Vi har ätit grillade hamburgare och hemmalagad pizza, kylt ner oss med blåbärsglass och saftiga jordgubbar, skrattat oss till tårar av tokigheter och tittat på Frank när han har kommit på knepet med att rulla från rygg till mage. För det var väl ett väldans rullande. Helgens mest upprepade rörelse, minst sagt. Svårt att komma tillbaka till ryggläge bara.

Och nu är vi hemma i stan igen, regent smattrar på fönsterbläcket, internet fungerar, katten är utmattad efter all jakt på möss, Frank får lite banan av Jocke och jag summerar och funderar, funderar på om den där åskan kommer hit och jag måste kura ihop mig och tänka på något annat…

Men innan dess bjuder jag på det här och hur det än är så har den här långhelgen varit utomordentligt bra och effektiv.  Och det känns som en bra uppladdning inför en ny vecka med nya äventyr och hokus pokus.

Hoppas att er helg har varit minst lika bra!

Kommentera