Vilken härlig dag!

I dag är det sommar. 18 grader i skuggan och sommar i solen. Jag fick snabbt lägga ner mammas gamla skinnpaj i tygväskan när jag spankulerade upp på stan, för nu värmer strålarna som om sommaren redan vore här. Hur härligt som helst!

Jag vill inte gå in egentligen, men eftersom trädgården är ockuperad av hoppande barn så gör det inget om jag tar en paus i skuggan och delar med mig av dagens goda. Jag har både ätit lunch ute i det vackra vädret och kostat på mig en glass. I själva verket så borde allt som har med socker att göra inte längre passera genom min kropp, men vad gör väl det om hundra år?

Jag ska ju som bekant gifta mig, och tycka vad man vill om att träna inför sitt bröllop, men om det är någon gång som jag vill vara ”håll käften snygg” så är det väl då. Därför ska jag ut och springa snart, dels för att jag ska ladda inför vårruset med en kompis, men också för att bevisa för mig själv att jag faktiskt kan. Vårruset är väl i och för sig inget att skryta med, 5 km trängandes med en massa damer på stadens gator, men vad tusan, kör bara kör!

Jag är uppfylld av solenergi och berusad av att det är påsk!
So long sunshine!

 

Kommentera