Vid regnbågens ände…

20130324-204727.jpg

20130324-204747.jpg
Igår när vi åkte hit skymtade jag regnbågen i sidospegeln då vattnet skvätte upp och visade färgernas hela spektrum, solen sken och den småländska naturen var stundvis täckt av snö.

I baksätet satt mannen, katten och Franken. Vi lyssnade på ljudbok och Frank skötte sig ypperligt, sov nästan hela vägen och var tillfreds med nappflaskan när hungern satte in. Dock blev mjölkkiosken därmed utsatt för hot om sprängdåd, men vi klarade oss precis tack vare en extra öppning innan vi åkte över bron.

Lunch på IKEA i Kalmar och öppen mjölkkiosk på parkeringen innan sista etappen mot mitt andra hem. Precis innan mål körde vi fast i snön, skrattade oss loss för att sedan välkomna Frank till huset, släppa ut katten och packa in alla nödvändigheter.

Och nu är vi alltså här, vid regnbågens ände och bara njuter, trots ett delvis snötäckt landskap och isande vindar från havet så blir jag per automatik otroligt lugn när jag befinner mig på den här ön. Och än så länge tycks nog vi vara de enda sommarölänningarna som trotsat vädret och med glädje öppnat upp sommarstugan för ännu en påsk i paradiset…

Och om ni är nyfikna på hur vi har det, är jag mer aktiv på Instagram än här, sök bara på deermountain.

Kommentarer

  • Linda säger:

    Ååå vad härligt det verkar Eva! Hoppas att ni får det hur bra som helst o ha en riktigt Glad Påsk!!! Kraaam

    Den 26 mars 2013 kl. 06:20

Kommentera