Vid det lilla sommarnöjet

Ja nu var det ju ett tag sen det var Valborg, men tiden bara rusar förbi. Som ni säkert märker. Helt plötsligt är det som sommar, det nalkas skolavslutningar och studentfester, syrenen står i blom och myggen har pinkat in sitt revir, dvs. invaderat helat Astrid Lindgrens värld och därmed gett mig ett och annat bett.

Skillnad var det på Valborg, då var det minsann lite kyligt, för någon brasa mer än den vi hade i en tunna på tomten kom vi inte i närheten av, men ack vad gjorde väl det. Vi spenderade några dagar av familjemys i sommarnöjet, Frank lyckades få fatt i en magbakterie som senare resulterade i magsjuka, som ni vet. Men innan den lilla detaljen så hade vi det fantastiskt skönt där i skogen vid sjön.

Vi styrde upp en större parkeringsplats, städade lite och fantiserade om tiden som vi ska ägna där om helgerna snart. Snart när alla stenplattor är på plats, snart när der går att bada i sjön och snart när tiden finns för lite mer sommarnöje och familjemys.

Och P.S vill någon av er kanske hyra vårat sommarnöje så skriv en kommentar här eller maila mig under fliken ”kontakt” så återkommer jag, för det är nämligen så att vi hyr ut stället till städade personer som kan klippa gräs. Haha. D.S

Kommentera