Vernissage med TyskAnn

Idag hade vi vernissage i skolan. Jag visar Ann. Eller det är ju Ann som visar upp sig själv. Naken i ett hörn. TV4 kom dit och gjorde en kort intervju med vår lärare. Om ni bor i Örebro kan ni se det inslaget på de lokala nyheterna i morgon kl 18.30.

Jag ringde till mitt försäkringsbolag för att kolla om Ann var försäkrad eller om jag kunde försäkra henne. De tyckte att de var en svår och konstig fråga, som skapade lite skratt. När vi hade lagt på tror jag att jag förmodligen blev en av dagens tokiga kunder, ”Herregud, folk vill verkligen försäkra allt möjligt, idag ringde en som ville försäkra sin skyltdocka”…Ja, men jag är ju rädd om Ann. Summan av kardemumman är att Ann ingår i min hemförsäkring. Bra där.

Innan vi öppnade utställningen fick jag fylla i Anns tatueringar. Hon har blivit lite skavd efter allt hon utstått, resor till och från universitetet, fotograferingar och gipsavgjutning. Men om hon inte envisas med att vara naken hela tiden är ”åderbrocken” inget som syns.

Kommentera