Veckans instagram

Den här veckan har varit långtråkigt ynklig. Wilma och jag har vilat, och vilat. Jag har kliat henne på magen och hon har tryckt sig mot mig. Hon har fått springa fritt bland husen dagarna i enda när jag har snörvlat i sängen. Jag har snytigt ut så mycket snor som jag inte trodde var möjligt och jag har fått skavsår i gommen av alla halstabletter som har passerat. Jag har blivit ompysslad av bästa familjen Widholm som kom med ett överlevnadskit med glansiga modemagasin, somrigt te och gott godis.

Jag har fyllt år och jag har blivit lite äldre. På födelsedagen fick jag jordgubbar till frukost av Karlsson catering, Maxmat till lunch av mig själv och Ben & Jerry’s av svärmor. Mannen och jag fick även en mycket god födelsedagsmiddag och jag fick syn på basilikan i köket som har fått blommor. Det trodde jag aldrig.

Jag bestämde att jag skulle vara frisk igår och firade det med en loppisrunda med pappa, lite stughäng, finkalas hos bästa fotografen och slutligen plockmat med mannen. En havskräfta som såg ut som en hummer och en flicknäve färska räkor.

Och nu är det söndag och jag har inte tagit nässpray på hela dagen. Plötsligt händer det. Men innan läggdags blir det ett sprut, för sova med öppen mun och vakna i en insjö av dregel på kudden är inget jag håller på med. Bara så ni vet.

Kommentera