Vecka nio…

Nej jag är inte gravid i vecka nio. Såhär är det. Det är vecka nio i kalendern och jag arbetar som bekant med glada barn på dagarna och hoppar i vattenpölar och njuter av vårsolen mest hela tiden. Efter jobbet går just nu min fritid åt till att träna för att bevara känslan av att vara hållkäftensnygg mellan varven eller i alla fall för att få känna mig stark lite då och då. Och om det nu skulle intressera er så har jag och en kompis en träningsblogg som heter Ottars Magi, den hittar ni här.

När träningen är över gluttar jag på opackade flyttkartonger och börjar riva i skåpen. Och i dessa skåp finns allt möjligt roligt som besjälar min tid. Så som dagböcker sen skoltiden och gamla fotoalbum. Jag sneglar även på staffliet och tänker att jag ska måla den där tavlan nu, försöker programmera in en workshop inom en snar framtid för att sedan slumra till bland flyttkartongerna i mitt kreativa kaos.

Och som sagt, skulle min hjärna och mina tänkta inlägg publiceras med hjälp av tankekraft skulle fler inlägg hamna här, men så vitt jag vet har den vetskapen i alla fall inte hamnat i mitt hjärnkontor. Därav de något glesa inläggen.

Och det här med att jag är konstnär, det är inget som försvinner bara för att jag för stunden har lagt ner penslarna och färgerna i en flyttlåda, det blir bara lite åsidosatt ibland av naturliga skäl.

Så är det med det, den här vecka nio…

P.S. Jag blir bara snyggare med åren, precis som Lucy Luke, så bekymren sen jag var 17 är förstås bara ett minne blott. D.S.

Kommentera