Vattnas i habegäret

Jamen hej! Du kom hit ner i alla fall. Jag blev nämligen lite rädd för att datorn skulle krascha med tanke på bildbomben, eller att du fick musarm på grund av allt scrollande och var tvungen att luta dig tillbaka i Ägget från Fritz Hansen, ta en stödvila hos Lilla Åland från Stolab eller rent av slänga dig i en skön soffa från Blå Station…?

Jag menar, jag provade allt när jag var på mässan i måndags så jag blir inte ett dugg förvånad om du gör detsamma, torkar ha begäret av pannan, fingrar snällt på de olika materialen och förslagsvis vinner på lotto, bokar in mig för en affärsuppgörelse innan sommaren och låter några raringar flytta hem till dig.

Eller så tittar du bara in här i etapper om det här blev för övermäktigt.

För det där med att välja ut finheter för ett och samma inlägg var inte helt lätt. Därför tryckte jag in knappt två tjog skönheter från mässan och hoppas att dina ögon inte blivit fyrkantiga av alla intryck utan att du precis som jag gläds åt den goda designen, färgerna och formerna.

Och vad var det jag sa, jag gick bananas. Jag blev sprallig som ett litet barn med socker i kroppen, flanerade med kameran, kände och klämde på materialen och möblerna. Gick på en hälsningsturné hos viktiga leverantörer, blev lite svettig och fick längt till vad som komma skall och fick ansikten på kunnig personal som sedan ska lära mig ett och annat om det ena och det andra inom inredning för offentliga miljöer, kontor, skolor och dylikt.

Om jag fick välja skulle jag också vinna på lotto och låta ett gäng raringar flytta in hos oss, men innan dess håller vi oss på mattan, låter hemmet visas upp i Örebroar’n inom en snar framtid och hoppas på att dammråttorna flyger sin kos när det är dags för fotografering… 

Här kan ni läsa mer om mässan.

Kommentera