Varning för pajas

Bilder från 2007 när jag pluggade textilslöjd…

Bus eller godis. Förra året så tänkte jag ju att jag skulle bli bättre till i år, bli bättre på att vara förberedd för små häxor som helst vill ha godis. Jag är ännu sämre nu. Jag har liksom inte förträngt det helt och det vore väl inte mer än rätt att jag köpt godis till minst ett helt kvarter med tanke på att jag snodde deras korvlåda. Men fasen. Jag har inte köpt en endaste godisbit.

Och jag har heller inget annat att bjuda på. Så svaret skulle bli bus. Men det känns inte så lockande, förmodligen skulle buset vara väldigt harmlöst men ändå. Så nu skickar Jocke och jag sms till varandra; varning häxor. Han är i garaget och jag gömmer mig på kontoret.  Dåligt, jag vet…

Frank har somnat efter ett bad och jag hoppas att det inte kommer fler kandidater till hyss nu. Förra året kom det ett gäng häxor 21.30, om det sker ikväll kommer det i sig vara ett bus så det räcker och blir över, med tanke på att jag förmodligen sover då.

Ni vet. Frank. Han är pigg som en mört kl 04.30, så då är det bara att hänga på för att inte mötas av sura miner. Somna om vid den tidpunkten tycks inte vara något att tänka på för den lilla gossen, jag däremot får kämpa för att inte somna om stående…

Nåväl. Nästa år, då, då ska jag fixa några läskiga godispåsar och själv klä ut mig så att de möter en häxa när de öppnar dörren, eller någon slags annan pajas. Ha. Surprise!
Och sov gott.

Kommentera