Varning för orm

KryperÖgatKvismarenPohlmanGrågäss

För någon vecka sedan skyltade Nerikes Allehanda med att ormarna vid Öby Kulle hade kommit fram från stenröset och numera låg och solade i slänten. Därför åkte pappa Pohlman och jag dit för en liten expedition under tiden som Frank lekte med mormor, han får följa med när han är lite större och inte sover för jämnan.

Dock kan vi väl säga att det var buffel och båg gällande ormtjusandet i slänten. Tre huggormar var det enda som fanns att skåda och några myrstackar, så istället spanade vi lite på gässen och svanarna innan vi åkte hem igen och planerade nästa expedition, som inte har blivit av än, men som jag kan tänka mig blir till Tysslingen, såvida inte svanarna har flugit vidare, har de flugit vidare pappa?

Men fler ormar blir det nog inte, så ni som kräktes av det här inlägget kan nog känna er lugna i framtiden. Och, nej, jag kan inte riktigt rå för att jag fascineras av allsköns olika djur, där ibland ormar, så förlåt Lucy Luke, Leader L och ni andra som hatar ovanstående rackare, men jag kunde inte låta bli.

 

Kommentera