Världsmästare i pingvingång

MuseumSkatanSlottetWadköpingHårtIstapparLyftaSkidspår

Jädrar i min lilla låda vad jag har gått idag, hand i hand med mannen, promenerat med små, små steg upp på stan och sedan hem igen. Jösses vilken bedrift. Måtte det räcka som uppvärmning för att få ut krabaten (har som sagt provat andra knep också).

Det är med skräckblandad förtjusning som dagens ansträngning är gjord förstås. Främst för att jag har ont i ryggen när jag går, men också för att jag är så ivrig inför hur allt ska sätta igång. Allt med förlossningen. Alltså. Men med åtdraget resårskärp, varma vinterkängor och kameran i högsta hugg så var det en fin promenad.

Även om jag inte vill gå på vägen hem, då ville jag stanna som ett barn och nästan be Jocke hämta bilen för att sedan hämta mig. Eller åtminstone låta honom gå före, bygga ihop kakelugnen och tända en brasa innan jag hade kommit hem. Just då kändes det nämligen inte som om det skulle vara helt omöjligt. Men jag vaggade mig hela vägen hem och är stolt över min självbetitlade världsmästarseger i pingvingång…

Vad vi egentligen gjorde på stan, det kommer i ett senare inlägg. Nu måste jag nog ta en stödvila.

Kommentera