Vardagsrummet – Före och efter

V-rum innanVrum innanBurspråk innanIMG_0357IMG_9236IMG_0358

Nu när jag ändå är i gång och har en sovande son i knät så passar jag på.
Vardagsrummet och sovrummet är de enda rummen som vi inte har gjort något med golven. Vi funderade först på att slipa det och måla men tyckte att det funkade fint som det är. Och jag är lite allergisk mot gardiner, rullgardiner är okej för att fylla en funktion men annars gillar jag att fönstren och att ljuset kommer fram. Särskilt när det är hyfsat fina fönster och härligt ljus som strömmar in. Eller vad säger ni, stor skillnad va?

Soffan är en Kramfors från IKEA, mattan är också från IKEA och heter Vedum, soffbordet är ett av dansk design om jag inte minns fel, köpt på en före detta loppis, Arkastolen fick vi av min bror i inflyttningspresent när vi flyttade ihop i lägenheten (den vita låga pinnstolen), den stora vita golvlampan kommer från Jakobssons möbler, lampan ovanför bordet är från Lagerhaus. Sideboardet är från samma ställe som soffbordet, den svarta ”trådfåtöljen” är från Åhléns och gunghästen är ett loppisfynd. Konsten är dels min egen men även från adra konstnärer.

Fint som snus. Sist ut är sovrummet, the master bedroom.
Det får ni se imorgon.
Tack och god natt!

Kommentarer

 • Sofia säger:

  MEN?! Smög det in sig en bebis i husinformationen? Tror att jag får säga grattis till sonen!? Har kollat in på denna sida titt som tätt, för jag har tänkt att snart måste det vara dags.
  Stort grattis och lycka till med det nya familjelivet!
  Kram!

  Den 6 februari 2013 kl. 22:07
 • Eva säger:

  Tack så mycket Sofia!

  Den 7 februari 2013 kl. 00:50
 • miss kitten heart säger:

  jättesnyggt! och allra snyggast tror jag att dom färgexploderande djurtavlorna är, så fina! är det dina verk, eller vem har gjort dom?

  Den 2 juli 2013 kl. 07:10
 • Eva säger:

  Åh tusen tack Miss kitten heart, vad roligt att du gillar det!
  Tavlorna har jag gjort själv 🙂
  Din sjöjungfru är by the way jäkligt fräsig! Målar du mycket?

  Den 2 juli 2013 kl. 21:29

Kommentera