Vardag

Var dag är en bra dag. Stiger upp, gnuggar sömnen ur ögonen och äter gröt till frukost. Promenerar till jobbet, förbi hönsen och tuppen i lekstugan, genom dungen som skiljer 20-talshusen och nybyggarna åt, förbi lekparken och vidare rakt fram. Raska steg i fotriktiga skor med en Kånken på ryggen. Tro mig, jag är en trygg en.

Vardag på förskolan med glada barn som bakar kladdkaka med geggamoja så de har lera från topp till tå. Jag vispar ihop en smet, smyger runt i mjukiskläder och är allt annat än en fancy fröken. Tjatar, gnatar och ber, räknar till tio och ler. Ett hjärta i krämen till mellis och pyssel till lunch. Vardagsbestyr som idag gav mig en ny frisyr. Lek och lärdom.

Promenerar hem, möts av Frank och nya hyss. Läsa bok och gosa som en tok. Fixa middag och räkna tuggor. Kanske träna lite grann eller somna på soffan.

Var dag är en bra dag!

Kommentarer

  • Javier säger:

    Hej. jag vet inte om jag skriver på rätt ställer nu. men jag tänkte börja blogga och har tittat en del på din blogg. Den är väldigt snygg och vill ha något liknande upplägg. Gör du egen blogg eller gör du din blogg via bloglovin. Har svårt att komma igång vet inte vart jag ska trycka för att skapa blogg?? MVH javier

    Den 5 mars 2014 kl. 11:20

Kommentera