Vår i vardagsrummet

Den där turkosa våren blommar på i vardagsrummet helt ovetande om snöflingorna som viner omkring utanför fönstret. Och för första gången på evigheter har jag köpt gröna växter. Gröna växter som vid inköpstillfället var lite oklart, om vad som var just gröna växter, allt som inte blommar fick jag till svar och plockade på mig några rackare som jag tyckte var gröna nog för att få bo hemma hos oss. Och det är ju fint förstås, bara det att de behöver omsorg och vatten, som ni vet.

Fast det är ju mest kuddarna som gör det. Ombyte förnöjer. Egentligen skulle jag vilja ha en ny soffa, det har förstås inget med våren att göra, det har att göra med utrymmet för diverse familjemedlemmar. Men äschdå, jag får fortsätta låsas att jag slänger upp fötterna på en divan när jag i själva verket lirkar in tårna i soffbordet och tänker att skinn är ju så himla bra när man har barn och själv är spillig. Det är bara till att torka av. Soffan alltså.

Jaha, ni vill veta var kuddarna kommer från. Det ska jag säga er, att de är från HM home hela bunten, några nya och några gamla. Okej, inte den i Arkan, det är tyg från w:form som jag sytt kuddfodral av, men resten har jag klickat hem. Vad fasen är Arkan tänker ni då, jo det är den tjusiga pinnstolen till vänster i bild. Arka heter den egentligen, men här slänger vi oss med smeknamn på det mesta.

Japp. Så är det, bara två och en halv, månad kvar till påsk då, ungefär…

Sov gott!

Kommentera