Vandaliserad kiosk

Ja, nu ska ni få höra på tokigheter. Nu för tiden har som sagt mjölkkiosken begränsade öppettider och endast nattöppet. Mycket märkligt det där, men tydligen är efterfrågan störst då, så ett tag till får vi väl ställa upp på det, tuttarna och jag.

För inte alls så länge sen sov min kund nästan hela nätterna, han vakande och knackade på luckan lite försiktigt runt femsnåret, beställde in ett stort glas för att sedan somna på bardisken. Det var tider det. Haha.

Men nu, nu kan det vara ett himla dunkande på luckan i jämförelse mot innan, men fortfarande helt okej för kioskinnehavaren, även om ni säkert förstår att det är skönt att hålla stängt på nätterna. För nu ska det drickas shots i tid och otid. Egentligen skulle jag väl bara kunna servera en napp för att begränsa öppettiderna, men ni förstår att jag är lite emot napp om det inte behövs så istället är det som det är just nu och jag är nattnapp. Jag inbillar mig nämligen att min kund håller på att få tänder och därför har lite fuffens för sig.

Fast jag överväger förstås att ha ett personalmöte med tuttarna om det verkligen är såhär de vill jobba, om de har något annat förslag till förbättring eller om de helt sonika tycker att deras arbetsmiljö är fullt acceptabel.

Dessvärre har den ena luckan blivit vandaliserad. För igår när min kund kom och knackade på, beställde in ett glas med sugrör och började suga, då sved det till som bara den och kändes lite märkligt. Jag tänkte bara att det blivit lite galet eftersom det ändå var några timmar senast kiosken var öppen, och lät därför min stammis dricka i godan ro. Trodde jag ja. För när jag vakande så visade det sig att det var klotter precis bredvid sugröret, den lilla stammisen hade gjort ett sugmärke! Ett sugmärke. Moget, verkligen moget.

Hujedamig, inte konstigt då att det sved till och kändes märkligt. Om kiosken ska vara öppen i natt visar sig, men då ska jag se till att ordningen är återställd så att ingen mer vandalisering förekommer.
Så det så. God natt.

Kommentera