Välkomna Vickans läsare!

Efter att Victoria Lindberg länkade till min sida så tickar besöksmätaren på och jag är otroligt tacksam för det och hälsar er nya nyfikna läsare hjärtligt välkomna. Jag som tänkte skriva ”håll i hatten” för att jag fick på mig mina första Levis igår, de som jag köpte i 8:an och som blivit så vansinnigt slitna att det är kult. Men vad är ett par gamla jeans och lite överhängande hull på linningen gentemot en statistik som Deermountain Design aldrig skådat?

Ja, jösses, hullet får tränas bort och sen får jag hoppas att några av er som hittat hit tack vare Victoria återkommer och tar del av min kreativa vardag. Några av er har redan skickat förfrågningar på tavlor och jag hoppas verkligen att det ska leda till en skapande affär.

Dessutom har jag uppdaterat fliken ”Eva” för att jag blev så peppad av statistiktoppen. Och uppdateringen var verkligen på tiden, så tack för att ni pushade mig. Och är det så att ni vill beställa en liknande tavla som Sebastian fick så tveka inte att höra av er!

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Gött dä!

    Den 25 september 2011 kl. 22:53

Kommentera