Välkommen september!

Jösses vilken bra start på september. Först den där tjusiga barnvagnen, sen en hög med finfina barnkläder från Färg & Forms outlet för att sedan åka vidare till Ljusstråk i Nora. Besöka Strömmarna och köpa ett tryck av Anna Ström, hittade en tokrolig kudde till soffan hos Wendinskan och smaska på varsin Noraglass i solen på en bänk bredvid en trevlig dam.

Sen hem för en powernap och sedan vidare på kräftskiva hos Karlssons catering tillsammans med svärmor och Janne. Jag har skrattat så att lillen i magen har gjort volter och jag har letat skatter i form av gamla barnkläder som jag och brorsan hade när vi var små. Hittade en hel drös med stickade godingar. De får ni se senare, man vad sägs om en stickad sparkdräkt..?

Tänkte att det var lika bra att leta skatter på trånga utrymmen nu innan magen är allt för stor. Och även om det dröjer ett tag innan det ska lekas med leksaker så kunde jag inte låta bli att ta med en gammal dockvagn som nästan ser ut precis som den vi köpte idag. Åh vad det ska bli roligt med ett barn. Och spännande. Förresten har jag känt första sparken. Fränt.

Hur som helst så kan jag rekommendera Färg & Forms outlet, nu vet jag inte när de har öppet igen, men de har förutom en herrans massa fina pryttlar en hel hörna med barnkläder och tjusiga filtar, skötbordsdyna med mera. Som ni ser passade vi på. Kolla in deras facebook för att få info om du är nyfiken.

Nu på kvällskvisten har vi fria aktiviteter, Jocke tittar på cross och jag sitter och gluttar vid datorn. Det ska vara gött att leva. Ha. Välkommen september. Imorgon satsar jag på en dag i ateljén…

Och för er som vill ha ett stycke kultur på en söndag så tycker jag verkligen att ni ska ta en tur till Ljusstråk. Och glöm inte att besöka Noraglass, om smaken romrussin finns så be om några slevar. Minst.

Kommentera