Välkommen på cirkus!

Jag kunde inte låta bli. Efter konstant nederbörd och avsaknaden av dagsljus så tackar jag den blaskiga snön för ljuset. Därför var jag bara tvungen att fota barnrummet. Igen. Nu när jag har städat bort syateljén och dessutom satt fast en fin elefant från w:form på sniskan så var det dags för ännu ett fotomoment. Sen får det nog vara sluttjatat med barnrummet till lillen kommit ut. För jag förstår om ni tycker att jag tjatar nu. Nåväl.

Ni undrar säkert hur många elefanter man kan ha på en och samma cirkus, men ni förstår att det här är en elefantcirkus med inslag av andra glada djur och tokiga figurer. Så det så. Och så småningom kan lillen lära sig räkna bara genom att vi sjunger ”en elefant balanserade” och sen kan vi räkna oss trötta på elefanter som balanserar i det här rummet. Jomenvisst.

Den gula Billy som tidigare var full av tyger är nu ganska tom i väntan på leksaker och andra pryttlar som barn kan tänkas gilla, eller som jag tror att mitt barn kommer att gilla. Rättare sagt. Innan jag blir allt för orörlig kanske jag kan ta mig upp på mammas och pappas vind och göra fynd, eller i alla fall be Jocke kolla läget. För där vet jag att jag kommer hitta ett och annat bra att ha.

Och vet ni, Bobby, min kaninlampa, han har en flirt i huset bredvid, en likadan kanin står och lyser i fönstret precis mittemot, det tycker jag är roligt. Och den där sushin, det är mitt laptopfodral, gott va?

Ja, ni, jag skulle vilja sova i den där spjälsängen och ligga och titta på vimplarna, den tokiga byrån och alla elefanter och jag hoppas verkligen att vår bebis kommer gilla sitt rum lika mycket som jag gör. Men vet man inget annat så lär det här bli alldeles ypperligt, kanske så bra att barnet till och med kommer bli allergiskt mot shabby chic. Ha.

Förresten så var det tavlan med mitt alfabet som jag hade med till Flügger färg när jag valde färg till byrån, tavlan i hörnet ovanför spjälsängen alltså.

Kommentarer

 • Jessika säger:

  Hej!
  Å, vad roligt att ha hittat din färgglada, inspirerande blogg! Gillar barnrummet skarpt. Kul också att ni tittade förbi på våra marknader!

  Nu skall jag frossa i dina fina bilder!
  Mvh Jessika (Alexandras kompanjon)

  Den 3 december 2012 kl. 13:44
 • Eva säger:

  Hej Jessika!
  Tack för din kommentar och välkommen hit!
  Hoppas att ni inte förfrös er igår 🙂

  Den 3 december 2012 kl. 14:21

Kommentera