Välkommen Jenny!

20121114-203610.jpg20121114-203616.jpg

Jag tycker om när saker och ting har namn, riktiga namn inte som planeter långt, långt bort som benämns med siffror och bokstäver i ologisk ordning för vanliga ickeastronauter. Utan namn som Jenny, Dagmar eller Holger. Exempelvis. Annars döper jag gärna figurer själv, men jag skulle nog inte döpt badrumsskåpet. Tur då att det redan har ett namn. Hon heter Jenny. Så nu kan jag spegla mig i Jenny istället för i handdukstorken. Och det känns ju alldeles ypperligt bra.

Vet i och för sig inte vad som är bäst, att se sin nyvakna nuna på morgonen och fundera över den där tröttmössan eller att inte se sig själv förrän jag snubblar ner för trappen och blir påmind om bulan på magen och resten i hallspegeln.

Hur som helst så tycker jag att det är bra med en spegel i badrummet, då kan jag förhoppningsvis förekomma tandkrämsfläckar på kinden och finnar i pannan, i alla fall till den milda grad att ingen annan behöver påpeka det.

Så jag säger välkommen Jenny. Du sitter bra där över handfatet vill jag lova. Och med andra ord blir badrummet lite mer färdigt. Vi väntar fortfarande på en bänkskiva och glasväggen till badkaret, sen kan jag börja piffa och puffa.

Jenny kommer från Svedbergs och du hittar henne här.

Kommentera