Välkommen 2013

DukatFörrättGrillaHuvudrättEfterrättKorka uppPlacering

Natthimlen lyses fortfarande upp av raketer på avstånd och jag är proppmätt och belåten efter en väldigt trevlig och god middag tillsammans med Moder Tereza och hennes man. Som också väntar barn, inte mannen alltså, men Tereza. Vi kommer bli grymma mammor i år och lillen i magen är välkommen ut nu när helst det passar sig. Jag är som sagt ivrig inför vad som komma skall och nervös för det här med förlossning. Men det kommer bli bra.

I morgon, dvs. idag kan vi sätta fast babyskyddet i bilen, göra ordning vagnen och börja packa den där väskan. Nedsläpp kan som sagt ske när som helst nu, även om jag tror att jag går över tiden en aning. Men det skadar ju inte att vara så förberedd som jag tror att jag kan.

Nåväl. Den här nyårsaftonen var perfekt med väldigt god mat och barfotaskål på verandan vid tolvslaget. Jag är ju en liten svettig tant, ni vet. Och nu ska jag krypa till kojs med min stora mage, lägga ett valfritt gosedjur mellan knäna, pussa lite på min man och drömma mig bort till ovissheten som förälder…

Välkommen 2013!

Kommentarer

  • Alexandra Toresson säger:

    Hej!! Kul att läsa om ditt händelserika år!! Visst är det kul att summera året som gått?! Nu lär ju 2013 bli nåt utöver det vanliga. för er!! Ha de fint och lycka till med nedsläppet nu i januari!!

    Den 1 januari 2013 kl. 06:42
  • Eva säger:

    Tack Alex! Ja, det är roligt att titta tillbaka på det som skett och spännande att blicka framåt 🙂 God fortsättning till dig och lycka till med allt skapande! Kram kram

    Den 2 januari 2013 kl. 18:25

Kommentera