Va piano på Östermalm

När jag är i Stockholm finns ett starkt sug efter Vapiano. Om ni inte har besökt den restaurangen tidigare kan jag verkligen rekommendera den. Det tar lite tid att få maten då de gör den samtidigt som man väntar vid disken. Den här gången trodde jag nästan att jag skulle svimma av hunger. Som tur var, var det värt att vänta på. Det kittlar nämligen dödsskönt i kistan.

Nu när Jocke och jag var där bestämde vi oss för att festa till det och beställde pasta med oxfilé. Närmare bestämt följande rätt, Verdure filetto di manzo, vilket är oxfilé, grillade grönsaker, svampmix, grädde, rucola, körsbärstomater, rött vin. Mumma. Sen får an välja vilken pasta man vill ha till. Jag valde fullkorns fusilli eller vad det heter.

Ni hittar deras hemsida här, Vapiano finns på tre ställen i Stockholm och även i Malmö. En gång åt jag på Vapiano i Amsterdam. Det ni. Ha.

Kommentera