Utöver det vanliga

Gräddflaska The salladKorka uppSkålGrillaGrillmingelEmeliesEfterrätten slutKalas

Och bästa avslutet på dagen. Kom igen vilken bra kväll. Jag överträffade tamigtusan mig själv. Helt otroligt. Ha. Jocke blev lika imponerad som mig, nästan så att han ville gifta om sig.

Jag drämde till med en tjejmiddag utöver det vanliga. Chansade och bjöd in en drös härliga damer, dukade upp för tio gladlynta snyggingar, inklusive mig själv och skålade i gräddflaskor från 50-talet. Styrde upp en fräsch förrätt med avokado, mango och marinerade kräftstjärtar i chili, fortsatte kalaset med en sjuhelvetes fin sommarsallad till grillad kyckling och toppade härligheten med kladdkaka, mjukglass och jordgubbar.

Och ja, jag påstår emellanåt att jag inte är så hushållig i köket, men hey, sallad och kladdkaka är min grej. Och nu även den där förrätten, mjukglassen var Arlas och efter några omgångar med vispen blev även den godkänd.

Så himla nöjd. En helkväll på altanen med grymma tjejer, en massa skratt och några enstaka myggbett. Så nu är jag alldeles varm i hjärtat, mätt i magen och skrattig i kinderna.

Tack godingar för att ni kom och utmanade mig till en middag utöver det vanliga och för att ni får mig att skratta så att jag kissar på mig lite grann. Ni är underbara hela bunten!

Puss och god natt!

Kommentarer

 • Elle säger:

  Tack själv fina du! Smakade jättebra och var hur trevligt som helst.

  Den 4 juli 2013 kl. 07:24
 • Anna W säger:

  Åhh vilka fina bilder och vilken toppenkväll du verkar ha haft! Ja vänner behöver man och fina sommarkvällar ihop med dem leder till oförglömliga minnen! Och du, bry dig inte om den där kroppsscanningen! Man är aldrig äldre än vad man känner sig. Hälsningar från en som fyller 45 ”på riktigt” i december ;-)!

  Den 4 juli 2013 kl. 10:40
 • Rellme säger:

  Kan du köra en repris för mig på Öland?
  Jag kan lätt smocka i mig en middag för 10 pers.

  Den 4 juli 2013 kl. 11:27

Kommentera