Ut och njut

Jag ska som bekant arbeta som förskollärare i höst och på den förskolan utövas något som heter ut och njut pedagogik. Nu ska väl jag inte vara allt för kaxig innan jag ens har börjat jobba, men jag måste ändå säga att jag kan det här med att vara ute och njuta. Och då tar jag inte ens i när jag säger det. Det är liksom en del av min natur, precis som jag vill vara en del av naturen. Så med glädje ser jag verkligen fram mot min nya anställning, jag är som sagt så glad över det att jag likt deras logga blommar som en solros och sträcker på mig stolt mot skyn.

Jag lever naturliv, i den bemärkelsen att jag känner en harmoni när jag går bland orkidéer och komockor, jag pratar med larver, ser figurer överallt i vanlig ordning och har dessutom barnasinnet kvar. Så fröken Hjortsberg lever vidare trots att jag blir fru!

På tal om fru, ser ni att larven har format sig till ett J, och att den dessutom ligger på en sten som ser ut som ett hjärta, plus att lövet nedanför även det är ett hjärta. Eva hjärta Jocke hjärta Öland lika med SANT!

 

Kommentera