Uppdatering pågår

Nu är det såhär att jag håller på och uppdaterar min hemsida lite.  Jag gör det lite och min webredaktör gör det mycket. Jag är så otroligt tacksam att bästa Erik Östman hjälper mig. Och skulle ni behöva en hemsida så rekommenderar jag honom varmt, ni hittar hans företagssida här.

För nu när jag har upptäckt att det ändå är en del som hittar hit vill jag ju gärna ha kvar er så länge som möjligt. Därför har jag tillsammans med Erik ändrat lite. Varje gång första sidan uppdateras ändras vissa bilder. Min tanke med det är att ni som endast hamnar på första sidan ska se att den förhoppningsvis är annorlunda sen senaste ni var här. Och är det första gången ni besöker Deermountain Design så är ni givetvis hjärtligt välkomna. Och då vill jag ju visa er vad jag kan. Därför den skillnaden på första sidan.

Jag har även lagt till en ny ruta som är döpt till ”Företagsuppdrag”. (Fotografiet som är på den rutan är taget av den eminenta fotografen Karin Foberg. Kolla in hennes hemsida här). Under den kategorin visar jag upp de uppdrag jag har gjort samt redovisar de tjänster jag utför.  Där kan du även hitta referenser på mina tidigare arbeten.

Och så har det kommit till en grej som kallas ”senast från bloggen”. Och precis som rubriken intygar är det ännu en länk till min blogg. För det är ändå på bloggen som jag är mest aktiv.

Så både ni gamla trogna läsare och ni nya nyfikna, välkomna till en vårstädad sida!

 

Kommentera