Uppdatering från London…

Så här var det. Min brorsa tyckte att vi skulle komma och hälsa på honom i London, jag velade lite men sa sen självklart ja. Kruxet då var att jag inte hade något pass, det behövs liksom inte när man ska till Öland eller Laxå. Och så tänkte vi att Frank skulle få flyga flygplan så då behövde ju han oxå ett pass. Och då ska man inte tro att det bara är att pipa till polisen med sin pojke och fixa, givetvis inte. Det ska skrivas på papper från höger och vänster, tas gör givet att jag kan reglerna och så ska undertecknad svära och svettas på polishuset en vardagsmorgon strax efter åtta. Men när det är gjort, då kan man få hämta ut sina pass.

Så nu sitter jag här på flyget med Jocke vid min sida, lite lätt lock för öronen och tittar ut över molnen. Frank fick stanna hemma hos mormor och morfar, jag menar man kan ju inte se ut hur som helst på sitt pass. Gullunge. Nä, men vi ska bara på en lovely weekend så då får den underbara ungen vara hemma, trots eget pass och allt.

Och jag tycker att det här är fantastiskt, kanske inte själva flygandet för det är ju kind of scary, så att säga. Men fint att se en del av världen från ett flygplansperspektiv. Det mest fantastiska är att brorsan bjuder över oss till London, att vi ska få blicka ut från takterrassen och se London Bridge, äta god mat och slänga oss med svengelska och engelsk hittepåaccent.

So, my dear friends, I really hope that you will have a lovely weekend. Stay tuned and so long!

Uppdatering; man var visst tvungen att ha flightmode på planet så nu sitter jag i soffan och fixar innan vi ska gå iväg och äta frukost på en marknad. Ha en frtsatt fin kanelbullens dag, undra om det gills här med 😉

Kommentera