Un bureau

Nu lämnar jag köket bakom mig för ett ögonblick och går vidare in till nästa rum. Un bureau, eller ett kontor som man säger här i Sverige. En företagare behöver ett kontor i allra högsta grad. Så även jag.

Jag har ju ett oförskämt bra och fint kontor nu, men jag vill göra vissa ändringar till mitt nya kontor i huset. Det rummet är lite mindre än det som vi har nu plus att jag börjar inse att vi har en hel del böcker och tidningar som skulle må allra bäst i en stadig stor bokhylla som är från vägg till tak. Vi, alltså mannen och jag. Wilma har inte så särskilt många kattböcker.

Och om vi inte hade så många böcker och tidskrifter så skulle ju ovanstående tapet vara fin, även den från Mr Perswall. Lättstädad hylla kan man säga. Men jag tror att mannen och Billy får ha ett samarbete med styrning från mig för att täcka en hel vägg med hyllor som ska fyllas med allt från fina konstböcker till läskiga deckare och inredningsmagasin. Och så en och annan färgglad pryttel förstås.

Bilden på mitt nuvarande kontor har bästa Karin Foberg fotograferat. Kolla in hennes hemsida, ni kommer häpna vilka fina fotografier!

Kommentera