UF-rådgivare

20120910-224021.jpg20120910-224030.jpg20120910-224039.jpg20120910-224046.jpg20120911-224111.jpg

Åh vad det var roligt igår morse. Och visst var jag lite nervös. Men en pannkaka och lite fil fick jag allt ner i den ”lilla” magen. Ha. Och det gick alldeles utmärkt att prata inför ungefär 100 hungriga företagare inom olika områden. Fast nu kommer jag knappt ihåg vad jag sa. Men de som arbetar med UF kom fram sen och var nöjda med mitt tal. Bra där.

Och bävern Maud blev ju en smärre succé tack vare att Maud Olofsson tydligen ligger rätt tiden för BNIs (Business Network International) tidskrift ”affärsnätverkaren”, där är nämligen Maud på framsidan och i tidningen finns ett stort reportage. Allt hör ihop ni vet. Så utan att göra ett politiskt avstamp i min bävertavla så måste jag ändå se tavlan som en hyllning till Maud, det var t.ex. hon som tog initiativet till projektet ”ambassadörer för kvinnors företagande” när hon arbetade som näringslivsminister. Syftet med nätverket var att göra kvinnors företagande mer synligt, och är inte det bäverbra så säg?

Hur som helst så lottade jag ju ut min Maud. Och nu bor Maud hos en tjej som heter Jessica och som arbetar som säljutvecklare och tillika VD på företaget Reffekt, kanske att hon och jag kan utbyta tjänster med varann så att jag blir en hejare på att sälja mina tavlor, det vore inte så dumt.

Summan av kardemumman är att det är otroligt trevligt att få möjligheten att gå på företagsfrukost (tack bästa kollegorna för det), att få så frön till nya kontakter, att få äta pannkaka på en måndagsmorgon
och att få lotta ut en tavla. Förstås.

Kommentera