TyskAnn.

Det är så hon heter. Ann. TyskAnn. Hon är här nu. Mamma ringde och meddelade glatt att hon äntligen hade kommit, precis som om hela familjen hade väntat på ett nytillskott. Härligt. Nu står hon här i hallen. Skräms lite på kvällen med sin närvaro, men jag gillar henne. Hon är lång förstås, 176 centimeter. Längre än mig i alla fall. Tydligen blev hon svensk medborgare på stubben för bikinin föreställande svenska flaggan pryder hennes tunna glasfiberkropp. Eftersom hon ännu inte har fått någon frisyr fick hon låna min pälsmössa. Hon ser ju inte ut att vantrivas, men hon kanske är lite kyligt klädd med tanke på det rådande klimatet.

Nu återstår bara frågan hur jag ska förvandla henne till ett samtida konstverk…? Min plan är som sagt att jag ska ”tatuera” henne, men hur det kommer bli mer exakt är i skrivandets stund ännu oklart. Har ni några förslag?

Förmodligen ska hon få en morgonrock också, men vilken sort? Frotté, siden, flanell…? Den som lever får se. Nu säger jag god natt Ann och god natt resten, jag sover på saken och ser vad hon säger mig i morgon.

Kommentarer

  • Corceta säger:

    FAntastiskt kul idee…måste följa detta…du borde göra en serie av henne..;)

    Den 26 februari 2010 kl. 19:19

Kommentera