Tyskan.

Jag har köpt en skyltdocka. Efter en veckas försening har jag förstått att hon kommer från Tyskland. Jag funderar dock på vad hon har gjort under den senaste veckan eftersom hon inte har varit hos mig. Jag vet att hon har letat efter sin peruk, för den kommer skickas i efterhand, men vilken peruk är det hon ska ha egentligen?

Hon skulle komma till mig idag. Men uppenbarligen fastnade UPS budet för hennes skönhet. Hon skulle levereras till mina föräldrar. Mamma tittade i brevlådan i fall det skulle vara en som man blåser upp, men det är det inte. Det är ett stycke ”kvinnligt” glasfiber.

Jag ska använda skyltdockan i ett samtidskonst projekt på skolan. Frågan är bara hur hon ställer sig inför den förändring som hon kommer få ta del av. Jag tänker att hon ska bli tatuerad. Tatueringarna ska spegla tatueringskonstens historia. Men jag vet ännu inte hur det hela kommer utspela sig. Hon kanske vänligt men bestämt avböjer mitt konstnärliga erbjudande på tyska, och då blir det trubbel, för jag kan inte tyska. Då ritar jag med tusch ändå.

I morgon är det verkligen bestämt att donnan ska anlända. Jag är nyfiken inför vårt första möte. Synd att jag inte kan mata henne för hon är minsann en liten speta, och med det här klimatet räcker det nog inte med en morgonrock som jag tänkte skulle vara hennes huvudplagg.

Här är hon i sin dräkt som hon tydligen bar under sin karriär i Tyskland, men nu kommer hon få bli inlagd på Deermountian Design för en makeover…

Kommentarer

  • Christine säger:

    Jag tror TyskAnn kommer trivas utmärkt i ditt sällskap. Och även med tatueringarna, är ju så poppis och accepterat med sånt nuförtiden.. Fast jag kan förstå om hon dröjer kvar i budkillarnas våld nån dag, de kan ju vara farligt heta då och då..

    Den 23 februari 2010 kl. 20:40
  • Eva säger:

    Ja just. Jag tror dessutom att du precis döpte henne till TyskAnn. Tack för det!

    Den 24 februari 2010 kl. 07:48

Kommentera